INFO
Tel: 06 70 388-8372

OUTDOOR CSAPATÉPÍTÉS

Outdoor csapatépítő programok, Csapatépítés Budapest környékén, Céges csapatépítő tréningek, Játékos csapatépítés, Szórakoztató outdoor csapatépítő feladatok, Outdoor tréning.

A mindennapoktól eltérő környezet, az aktív kikapcsolódás kitűnő lehetőséget teremt a csapattá, dolgozói egységgé való összekovácsolódásra, a csapatszellem erősítésére. Outdoor csapatépítő élménytréning programjainkkal az Ön csapatának is szeretnénk aktív kikapcsolódást, különleges csapatépítő tréning élményeket, kalandos csapatépítő kihívásokat teremteni, azért hogy a végrehajtott csapatépítő feladatokon keresztül elősegítsük a vállalaton belüli személyes kapcsolatok, a csapatszellem és a kölcsönös bizalom erősítését.

OUTDOOR CSAPATÉPÍTŐ TRÉNING PROGRAMJAINK

Outdoor Challenge


Outdoor csapatépítő program

Élményekkel teli outdoor csapatépítés, ahol a csapatok könnyed, mozgalmas, szórakoztató outdoor csapatépítő feladatokban, csapatversenyekben mérik össze ügyességüket. Az outdoor csapatépítő programunk nem várt csapat feladatokat tartogat a résztvevők számára, hiszen a csapatoknak át kell kelniük egy "ingoványos" talajon, keresztül kell jutniuk egy szövevényes hálón, biztonságban el kell szállítaniuk "egy veszélyes anyagot" és lesz olyan terület, ahol csak egy pár lécen tudnak keresztül jutni és még további kihívások várnak rájuk. A csapatépítő program során fontos valamennyi csapattag aktivitása a csapat eredményességének szempontjából.

Ajánlatkérés

Sivatagi Expedíció


Outdoor csapatépítő kalandprogram

Végeláthatatlan kalandokat és kihívásokat ígér outdoor csapatépítő programunk az ősi mítoszok, legendák világában. A csapatépítő programunk résztvevői egy sivatagi expedícióra indulnak, hogy meghódítsák ezt a rejtélyekkel és titkokkal teli izgalmas világot. Az expedíció hatékony teljesítése érdekében a résztvevők kisebb csapatokat alkotva útra kelnek, amely a kreativitás, az ügyesség, az összetartás erősítését jelenti a csapatok számára. Az expedíció sikeres teljesítését követően, a résztvevők egy összehangolt csapatmunka keretében megépítik közös alkotásukat, amely méltó emléke lehet sikeres expedíciójuknak.

Ajánlatkérés

Farm Challenge


Pusztaolimpia, Outdoor csapatépítő vetélkedő

Könnyed, aktív kikapcsolódást biztosító outdoor játékos csapatépítő program. Különböző ügyességi, furfangos, logikai, népi csapatépítő játékok várnak a résztvevő csapatokra, ahol a kreativitásé, a csapatmunkáé a főszerep. A csapatépítő program során a résztvevő csapatok összemérik tudásukat különböző csapatépítő népi játékokban. A népi játékkavalkád lezárásaként kiderül, hogy melyik csapat kapja a Farm Toronyépítője, a Farm Tojásgyűjtője vagy éppen a Farm Malmosa címet.

Ajánlatkérés

Sport Team Day


Sportos csapatépítő program, Sportvetélkedő

A program aktív kikapcsolódást ígér a céges csapatépítő sportnap résztvevőinek a sport, a mozgás jegyében. A sportos csapatépítő program célja a kikapcsolódás, a közös élmények szerzése, a csapatmunka, az összhang erősítése. A csapatok tagjai egy sportos vetélkedőn vesznek részt. A közös bemelegítés után a csapatoknak különböző ügyességi, nem mindennapi sportos feladatokban kell próbára tenniük rátermettségüket. A sportos csapatépítő program eredményhirdetéssel zárul.

Ajánlatkérés

Legend of Treasure


Csapatépítő GPS kincsvadászat, GPS kincskeresés

Játékos, csapatépítő tájékozódási GPS-es kincskereső program, ahol a cél, a közös élmények szerzése mellett a kincses láda felkutatása és a rejtély megoldása. A résztvevők csapatokat alkotva indulnak el egy felfedező túrára, ahol különböző akadályok leküzdése után eljuthatnak a végső célállomásra és megfejthetik a titkos kincs rejtekhelyét.

Ajánlatkérés

Középkori Lovagok Udvarában


Csapatépítő lovagi torna, Outdoor program

Fejedelmi outdoor csapatépítő csapatjáték, ahol nemes küzdelem során a cél a trón megszerzése. A csapatok megválasztják vezérüket és elkezdődik az előkészítő munka, amely során a csapatok felépítik saját birodalmukat. A lovagi tornán a csapatok különféle feladatok végrehajtásával bizonyítják rátermettségüket, csapatmunkájukat, bátorságukat, leleményességüket. A csapatépítő program végére az is kiderül, hogy melyik csapat szerzi meg a vár bajnoka címet.

Ajánlatkérés

Off - Road Trophy Adventure


Terepjárós kalandtúra program, Off - Road

Kaland és kihívás mindenkinek! A csapatépítő program során a résztvevők az Off - Road vezetés élményét élhetik át egyénileg vagy csapatban, ahol kiépített pályán, terepjáróval tesztelhetik vezetéstechnikai képességüket. A csapatépítő outdoor kalandprogram izgalmas kikapcsolódást ígér mindenki számára. Az Off - Road csapatépítő tréning program kiegészíthető csapatépítő GPS pontvadászattal.

Ajánlatkérés

Római Légiósok Napja


Outdoor csapatépítő program, Élménytréning

Az ókori római birodalom tartományaiból a legjobb egységek összegyűlnek az ókori arénába, hogy összemérjék tudásukat, ügyességüket, kreativitásukat. A résztvevő csapatoknak izgalmakkal és élményekkel teli csapatépítő feladatokban kell rátermettségüket megmutatniuk, hogy a nemes megmérettetés végén az ő légiójukat kiáltsák ki a legjobbnak. A csapatépítő program során a résztvevő csapatok csapategységüket, összetartozásukat és csapatmunkájukat erősítik. A megmérettetésben többek között megmutatják alkotó képességeiket egy csatornahálózat építésében, elszántságukat egy gladiátor küzdelemben, erejüket a katapult készítésében és játékosságukat a légiós csapatépítő csapatjátékokban.

Ajánlatkérés

Office Team Building


Outdoor céges csapatépítés, Irodai csapatépítés

Csapatépítő programunk a közös kikapcsolódást, az élményeket cégük telephelyére viszi, hogy kollégáival együtt, közösen feltöltődjenek egy vidám, játékos csapatépítő programon. A program során a résztvevők csapatokat alkotva különböző outdoor feladatokban bizonyítják rátermettségüket. A csapatokra váró feladatok változatosak, kihívást és izgalmat rejtenek. A csapatépítő program során fontos valamennyi csapattag aktivitása, hiszen csak együttes erővel, közösen tudják az adott csapat feladatot eredményesen végrehajtani.

Ajánlatkérés

Óriások Földjén


Outdoor játékos csapatépítés, Játékos vetélkedő

Az óriások képzeletbeli birodalmába repítjük a játékos outdoor csapatépítő programunk résztvevőit. A csapatok minden tagja egyaránt megtalálja a számára legkedveltebb és legérdekesebb feladatot, a különböző kreatív, társas, ügyességi, készségfejlesztő, népies csapatépítő feladataink között, ahol minden eltér a megszokott méretektől.

Ajánlatkérés

Labyrinth Game


Csapatépítő labirintus játék, Outdoor program

Csapatélményt, kreativitást és játékos szórakozást ígér mindenkinek ez az útvesztőkkel, rejtélyekkel, kalandokkal teli outdoor csapatépítő programunk. A résztvevők egy óriás labirintus pályán próbálnak végighaladni, miközben különböző akadályok nehezítik továbbhaladásukat. A közös csapatmunka eredményeként a résztvevők megfejthetik a labirintus titkát és kijuthatnak a kihívásokkal teli útvesztőből.

Ajánlatkérés

Kalandok Ázsiában


Outdoor játékos csapatépítés, Kalandjáték

Csapatépítő képzeletbeli egzotikus utazásunk célállomása a távol kelet világa. A résztvevő csapatok egy játékos, ügyességi csapatépítő vetélkedő keretében ismerkednek meg ázsiai szokásokkal könnyed játékos formában. A csapatépítő programból nem hiányozhat a szerencsesütemény sem, amelyeket a résztvevők egymásnak készítenek. A csapatépítő programunk befejezéseként eredményt hirdetünk.

Ajánlatkérés

Erdei GPS Túra


Csapatépítő erdei GPS kalandtúra, GPS pontvadászat

GPS-es tájékozódási csapatépítő programunk célja, a csapaton belüli hatékony együttműködés, a jó tájékozódás és a stratégiaalkotás erősítése. A csapatépítő program során a résztvevők csapatokat alkotva GPS készülék segítségével elrejtett pontok helyének felkutatására indulnak. Az idő és a teljesítmény alapján a csapatépítő program végén eredményt hirdetünk.

Ajánlatkérés

Code Game


Csapatépítő számháború, Outdoor csapatépítés

Irány a természet! Ismerős gyerekkori emlékeket idéző stratégiai csapatjáték, ahol a csapatépítő élményeket együtt élheti át kollégáival. Egy megfelelő csapat stratégia, egy hatékony csapatmunka, egy erős csapatszellem és kezdődhet a megmérettetés, ahol a cél az ellenfél zászlójának megszerzése.

Ajánlatkérés

City Expedition


Városi kalandok, Outdoor csapatépítés

Kalandok és rejtélyek nyomába indulnak el a csapatok, egy csapatépítő városi felfedező túra keretében. Az elrejtett titkok felkutatásához különböző helyszíneket kell felkeresniük a résztvevő csapatoknak, ahol változatos feladatokat kell megoldaniuk és teljesíteniük. A közös cél és a megoldás csak a csapatok együttműködésével érhető el.

Ajánlatkérés

Wood Challenge


Kötélpályás kalandpark, Csapatépítő program

Együtt a kalandban! Az erdei outdoor csapatépítő kalandprogramunkon különböző outdoor ügyességi feladatok várnak a résztvevőkre a programra való ráhangolódásként. Ezt követőn mindenki kipróbálhatja a saját erőnlétének és bátorságának leginkább megfelelő kihívásokat az erdei kötélpályán. A pálya teljesítése során fontos szerepet kap egymás bátorítása, segítése, az együttműködés, hiszen a pályák egyenlőtlen domborzati viszonyai miatt sokszor úgy tűnhet, mintha több tíz méter magasságban kellene végrehajtani a feladatokat a fák lombkoronái között. Kihívás testnek és léleknek egyaránt!

Ajánlatkérés

Discovery Tour


Csapatépítő barlangtúra, Outdoor csapatépítés

Csapatépítő barlangtúra programunk igazi kalandélményeket tartogat a csapat számára. A csapatépítő program során a résztvevők szakképezett túravezetők kíséretében egy különleges, földalatti világ felfedezésére indulnak. A csapatépítő barlangtúra résztvevői a túra alkalmával a barlang különböző járataival, termeivel, képződményeivel ismerkedhetnek meg. A barlangtúra során végrehajtandó feladatok az együttműködésre, a kommunikációra, az egymásra való odafigyelésre ösztönzi a csapatépítő program résztvevőit. Együtt a kalandban!

Ajánlatkérés

Kerékpártúra


Outdoor csapatépítő kerékpáros program

A természetben töltött idő már önmagában egy kellemes kikapcsolódást, feltöltődést, frissességet jelenthet mindenki számára. A szabadidő kellemes és aktív eltöltésére könnyed szórakozást és kikapcsolódást kínál outdoor csapatépítő tréning programunk a mozgás jegyében. Fedezze fel két keréken a természet szépségét szakképzett túravezető vezetésével.

Ajánlatkérés

Cross Ring


Csapatépítés 4 keréken, Outdoor program

Élvezze a vezetés élményét a legkülönbözőbb pályákon és eszközökön! Outdoor csapatépítő programjaink kalandokat és élményeket nyújtanak a motoros programok kedvelőinek. A csapatépítő program résztvevői quad ügyességi pályákon, terep gokart pályákon és kiépített aszfaltos gokart pályákon tesztelhetik ügyességüket és vezetéstechnikai képességüket.

Ajánlatkérés

Sárkányhajó


Outdoor csapatépítő sárkányhajózás

Aktívan egy csapatban! A sárkányhajós csapatépítő programunknak kiváló közösségteremtő és fejlesztő hatása van, mivel az adott ritmusra az egész csapatnak a hajóban egyszerre kell eveznie, így a közös munka és erőfeszítések összességében felejthetetlen élményeket biztosítanak a csapatépítő programunk résztvevői számára.

Ajánlatkérés

Strategy Adventure


Stratégiai csapatépítő kalandprogram

Outdoor csapatépítő kalandprogramunk igazi kihívásokat tartogat mindenkinek. A csapatépítő program során a csapatoknak különböző stratégiai feladatokban kell ügyességüket, rátermettségüket bizonyítaniuk, ahol a kommunikáció és a stratégiaalkotás kap szerepet, mindezt friss levegőn, zöld övezetben.

Ajánlatkérés

Íjászat


Csapatépítő íjász program, Outdoor csapatépítés

Az outdoor csapatépítő program során a résztvevőknek lehetősége nyílik arra, hogy közelebbről megismerkedjenek az íjászattal. A csapatépítő program vállalkozó kedvű résztvevői próbára tehetik ügyességüket az íjászpályán különböző típusú íjakkal. A csapatépítő program befejező részeként a résztvevők között egy versenyt rendezünk, ahol kiderül, hogy kinek mennyire sikerült elsajátítania az íjászat alapjait.

Ajánlatkérés

Gastro Day


Csapatépítő főzőprogram, Főzőverseny

A közös csapat főzés kitűnő lehetőséget terem arra, hogy egy gasztronómiai csapatépítő élmény programon keresztül még jobban összehozzuk a csapatot. A résztvevő csapatoknak átadjuk az előre egyeztetett étel elkészítéséhez szükséges felszereléseket és alapanyagokat, majd elkezdődik a nagy közös főzés. A közös főzés hangulatának fokozásaként, különböző csapatépítő közösségi játékokkal tesszük még kellemesebbé az együtt eltöltött időt.

Ajánlatkérés

Csapatépítő Szüreti Program


Csapatépítés ősszel, Szüreti csapatépítés

A csapatépítő program résztvevői a hagyományos szüretelés rejtelmeibe kaphatnak betekintést az ország különböző borvidékein, kiegészítve egy vidám játékos csapat vetélkedővel. A résztvevők bepillantást nyernek egy szőlőbirtok mindennapi életébe, megismerhetik a szőlő feldolgozásának folyamatait és részt vehetnek egy hagyományos szüreten. A csapatépítő szüreti programot követően egy játékos vetélkedő keretében különböző szőlővel és borokkal kapcsolatos játékos feladatokat kell teljesítenie a csapatoknak.

Ajánlatkérés

Disznótoros program


Csapatépítő élményprogram, Gasztro program

Gasztro csapatépítő rendezvény programunk keretében egy valódi, hamisítatlan falusi disznótor részesei lehetnek a csapatépítő rendezvény résztvevői. Kora reggel pálinkával és forró italokkal indul a nagy munka. A vendégek napközben aktív részesei lehetnek a disznóvágás és a feldolgozás folyamatinak. A közös munka lezárásaként, végigkóstolhatják a tipikus disznótoros ételeket.

Ajánlatkérés

Ice Day Party


Csapatépítés télen, Korcsolya party

Téli csapatépítés, élményekkel teli kikapcsolódás mindenkinek! A csapatépítő program során a résztvevők megkapják a szükséges felszerelést és már indulhat is a korcsolya party. Miután már mindenki bemelegített, egy játékos vetélkedő keretében a résztvevők kisebb csapatokban mérik össze ügyességüket. A csapatépítő játékos feladatok minden korosztály számára élményekkel teli kikapcsolódást biztosítanak.

Ajánlatkérés

Fatáblás Party Játékok


Asztali táblás party fajátékok, Szórakoztató program

Tegye próbára ügyességét, szerencséjét fatáblás asztali játékainkon. Party fajátékaink kellemes kikapcsolódást, önfeledt szórakozást, különleges élményeket ígérnek minden korosztály számára. Egyedi kivitelezésű, táblás asztali fa játékainkkal színesebbé, egyedivé teheti céges rendezvény programját, partnertalálkozóját, csapatépítő rendezvényét, családi és sportnapját.

Ajánlatkérés