INFO
Tel: 06 70 388-8372

CÉGES CSALÁDI NAP, SPORTNAP

Családi nap, Óriás party fajátékok, Kézműves foglalkozás, Családi nap szervezése, Logikai játékok, Céges gyerekprogramok, Ügyességi vetélkedők, Öko kézműves foglalkozás, Sport programok.

A céges családi napok és sportnapok alkalmával kellemes kikapcsolódást nyújtunk a cég munkatárasainak és családtagjaiknak. A céges családi napok és sportnapok ideális program lehetőségeket kínálnak gyereknek és felnőtteknek egyaránt. A kötetlen vagy szervezett szabadtéri játékos, ügyességi, sportos, kreatív, kézműves, családi és sport programokon keresztül a családtagok együtt élvezhetik a játék örömét. A céges családi napokra és sportnapokra változatos, aktív családi programokat kínálunk, ahol az egyéni és csapatmunka központi szerepet kap, ezáltal a dolgozók és családtagjaik a feladatokon keresztül egymást jobban megismerve egy nagy közösséggé formálódnak. Változatos családi programokat kínálunk kicsiknek és nagyoknak egyaránt a kreatív kézműves foglalkozások, a játékos vetélkedők, a gyerekműsorok, a tréfás váltóversenyek, a népi játékok, a különböző sport programok, a logikai és készségfejlesztő programok által. A céges sportnapok keretein belül a természetes kikapcsolódás és a közös mozgás lehetőséget nyújt a kollégáknak, hogy megmutathassák olyan rejtett képességeiket is, amelyek a munkahelyi környezetben nem érvényesülnek.

PROGRAMJAINK CÉGES CSALÁDI NAPRA, SPORTNAPRA

Kreatív Alkotó


Kézműves foglalkozás családi napra

Az alkotás szabadsága gyerekeknek, felnőtteknek, családoknak. A céges családi nap résztvevői könnyed, játékos formában sajátíthatják el a különböző kreatív kézműves technikákat. Kreatív kézműves foglalkozásaink alkalmával mindenki megtalálhatja a számára legérdekesebb kreatív foglalkozást. A rendezvény programot követően az elkészített kreatív alkotások az otthonok díszei lehetnek.

Kreatív kézműves foglalkozások:
Hűtőmágnes készítés, Sóliszt gyurmázás, Gyöngyfűzés, Alkotások papírtálcából, Kifestők, Lufihajtogatás, Termés mozaik, Papírsárkány készítés, Papírvirág készítés, Decoupage szalvéta technikák, Álarckészítés, Ékszerkészítés, Fakanál figura-készítés, Üvegfestés, Homokkép készítés, Mozaikolás, Origami technikák, Kőfestés.

Ajánlatkérés

Népi Játékudvar


Népi játékok, Családi napos program

Szüleink, nagyszüleink gyermekkori játékaival tesszük egyedivé az Önök céges családi napjának programjait. A régi korokat felidéző különböző színes, kreatív, ügyességi játék programjaink kellemes kikapcsolódást és feledhetetlen élményeket nyújtanak a céges családi napok résztvevői számára, gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt.

Népi játékok:
Diótörő, Ügyességi játékok, Ördöglakatok, Horgászat, Óriás jenga, Hordólovaglás, Óriás fa logikai játékok, Kugli, Farönkleverés, Karikadobó, Gólyaláb, Hordógurítás, Óriás marokkó, Krokett, Pusztasí, Óriás malom, Népi kézműves foglalkozások, Fatáblás játékok, Óriás tangram, Labirintus, Viking sakk.

Ajánlatkérés

Sport Challenge


Céges sport program, Ügyességi vetélkedő

A program aktív kikapcsolódást ígér a céges sportnap résztvevőinek a sport, a mozgás jegyében. A sportos csapatépítő program célja a kikapcsolódás, a közös élmények szerzése, a csapatmunka, az összhang erősítése. A csapatok tagjai egy sportos vetélkedőn vesznek részt. A közös bemelegítés után, a csapatoknak különböző ügyességi, nem mindennapi sportos feladatokban kell próbára tenniük rátermettségüket. A sportos csapatépítő program eredményhirdetéssel zárul.

Ügyességi, sport programok:
Sziámi foci, Viking sakk, Sorversenyek, Céldobó verseny, Csapatfutás, Frisbee pálya, Lepedő röplabda, Floorball, Íjászat.

Ajánlatkérés

IQ Land


Kreatív, logikai, készségfejlesztő játékok

A szellemi kihívásokat kedvelők programja, ahol a legfontosabb alkotóelem a logika és a legfőbb kihívás a játék megfejtése, ha néha ez lehetetlennek is tűnő feladat. A céges családi nap résztvevőire különböző fém, fa logikai fejtörők, játékok, ördöglakatok várnak, ahol a csavaros észjárásukat, stratégiai szemléletüket tehetik próbára.

Logikai programok:
Fa, fém ördöglakatok, Tangram, Kirakók, Hanoi torony, Élő ördöglakat, Labirintus, Jenga, Solitaire, Amőba.

Ajánlatkérés

Óriások Birodalmában


Szórakoztató családi program

Az óriások képzeletbeli birodalmába repítjük a céges családi napok résztvevőit. Kicsik és nagyok, gyerekek és felnőttek egyaránt megtalálják a számukra legkedveltebb és legérdekesebb játékokat, a különböző kreatív, társas, ügyességi, készségfejlesztő, népies játékaink között, ahol minden eltér a megszokott méretektől. Az alábbi egyedi óriás játékokat biztosítjuk családi napok és egyéb céges rendezvények lebonyolításához.

Szórakoztató programok:
Óriás malom, Óriás jenga, Óriás darts, Óriás labirintus, Óriás dominó, Óriás marokkó, Óriás tangram, Óriás labdajátékok, Óriás frisbee, Óriás sakk, Óriás amőba, Óriás torpedó, Óriás puzzle.

Ajánlatkérés

Gyerek Játszóház


Gyerekprogram céges családi napra

Céges családi napokra kreatív élményprogramokat biztosítunk a gyerekek számára, ahol mindenki megtalálja az ideális játék eszközt a kikapcsolódásra és az önfeledt játékra. A különböző készségfejlesztő, ügyességi, logikai és kreatív foglalkoztató játékok a gyerekek koncentrációját és gondolkodás módjának fejlődését is elősegítik. A végtelen sok program lehetőség tárházából az alábbi program elemekkel teheti színesebbé családi rendezvényét.

Gyerek játszóházi programok:
Készségfejlesztő játékok, Logikai feladatok, Party fajátékok, Különböző kirakók, Golyólabirintus, Társasjátékok, Óriás játékok, Táblás játékok, Alkotóház.

Ajánlatkérés

Öko Kézműves Sátor


Alkotó kézműves családi program

Öko kézműves foglalkozásunk, olyan háztartási anyagokból készíthető játékok és különböző tárgyak elkészítésének módjait ismerteti meg gyerekekkel és felnőttekkel, amelyek által új funkciókat kapnak a háztartásokban fellelhető tárgyak. A környezetünkben található háztartási anyagok újrahasznosításával, egyedi elképzelések alapján kreatív kézműves termékek készülnek.

Öko kézműves alkotások készítése:
Tojástartóból, Műanyag üvegből, Papírtálcából, Csipkepapírból, Joghurtos dobozból, Alufóliából, Újságpapírból, Tejes dobozból, Konzervdobozból.

Ajánlatkérés

Baby Games


Bébi játszóház gyerekeknek, Gyerekjátszó

Céges családi napos programunk a legkisebbek számára biztosít kreatív foglalkozásokat, szórakozási és kikapcsolódási lehetőségeket. Az alábbi program elemekkel tudjuk színesebbé tenni a legkisebbek számára céges családi napi rendezvényét.

Bébi játszóházi programok:
Montessori, Ugrálóvár, Építőjátékok, Libikóka, Csúszda, Fa játékok, Készségfejlesztő játékok, Szivacs puzzle, Játszószőnyeg.

Ajánlatkérés

Sport Day


Céges sport program családi napra, sprotnapra

Könnyed, játékos, szórakoztató sport program, ahol különböző sportágakban próbálhatják ki ügyességüket a céges sportnap résztvevői kötetlen formában. A szabadidő aktív eltöltésére ajánljuk ezt a céges sportnapos programot, ahol mozgalmas sport foglalkozások várják a résztvevőket.

Sport programok:
Kispályás foci, Floorball, Frisbee, Krokett, Kugli , Outdoor darts, Röplabda, Tenisz, Kosárlabda.

Ajánlatkérés

Meseerdő


Kézműves, ügyességi gyerekprogram

Az erdő sokszínű, népes és mesés világába kalauzolja el gyerekprogramunk a céges családi napok résztvevőit. A meseerdőnk képzeletbeli világát az alkotni vágyó gyerekek saját elképzeléseik, kreativitásuk alapján alkotják meg a különböző kézműves foglalkozások során. Azokra a gyerekekre, akik inkább ügyességüket, bátorságukat tennék próbára a meseerdő birodalmában, különböző játékos feladatok várnak.

Kézműves, ügyességi gyerekprogramok:
Ügyességi pálya, Erdei hűtőmágnes, Magkép készítés, Kézműves alkotó, Toboz figurák, Fagyöngy fűzés, Erdei kifestők, Kalandpálya, Fa játékok.

Ajánlatkérés

Lovagi Vitéz Képző


Kreatív játék program családi napra

Egy középkori vár képzeletbeli udvarába csöppenek bele a gyerekprogramunk résztvevői, akik egyik pillanatról a másikra igazi vitézeknek érezhetik magukat. Az újdonsült vitéz jelöltek különböző próbatételek során bizonyítják rátermettségüket. A kreatív foglalkozásainkon pedig beszerezhetik és elkészíthetik azokat a kellékeket, amelyek nélkülözhetetlenek egy lovag kelléktárából.

Lovagi Vitéz Képző programjai:
Lovagi próba, Hordólovaglás, Várépítés, Ügyességi sorverseny, Labirintus pálya,Papírsárkány készítés, Kézműves foglalkozások, Fatáblás játékok, Pajzs készítés.

Ajánlatkérés

Ügyeskedő


Ügyességi családi játszóház

Kreatív, készségfejlesztő, ügyességi játékaink gyerekek és felnőttek számára is tartogatnak élményeket a céges családi és sportnapokon. Aktív kikapcsolódást, vidám perceket, élményeket ígér családi programunk, ahol a szerencse és a logika kerül előtérbe.

Ügyességi programok:
Labirintusok, Golyóvezetők, Népi játékok, Horgász játék, Karikadobó, Társasjátékok, Marokkó, Frisbee, Tangram, Fatáblás játékok.

Ajánlatkérés

Kalandok Birodalma


Interaktív családi program

Képzeletbeli világjáró felfedezésre kapnak meghívást a céges családi nap résztvevői, ahol mindenki részese lehet egy igazi kalandokkal, élményekkel teli interaktív családi programnak. A program során különböző kontinenseket és időzónákat léphetnek át a résztvevők és próbálhatják ki kreativitásukat, ügyességüket a különböző korok és nemzetek játékaiban.

Ügyességi, családi programok:
Szumó birkózás, Vikingek játéka, Pusztajáték, Rodeó bika, Hanoi torony, Frisbee, Tangram, Krokett, Bowling.

Ajánlatkérés

Afrikai Szafari


Szórakoztató élményprogram családi napra

Egy egzotikus, különleges élményekkel teli világba csöppenek a családi nap résztvevői. Az Afrikai Szafari családi napi programunk keretében betekintést nyerhetnek a gyerekek és szüleik Afrika világába, különböző kreatív kézműves foglalkozásokon és ügyességi, játékos vetélkedőkön keresztül.

Afrika Party programjai:
Szafari túra mini autókkal, Dzsungel világa kifestő , Afrika puzzle, Ügyességi játékok, Gyurmázás, Afro fonás, Arcfestés, Ékszerek készítése.

Ajánlatkérés

Hét Tenger Kalózai


Kreatív kézműves gyerekprogram

Gyerekprogramunk során egy tengeri kaland részeseivé válhatnak a résztvevők, ahol felkutathatják a tenger kincseit a különböző, kreatív kézműves foglalkozások és gyerekprogramok által. Számos élményeket ígér programunk azoknak, akik csatlakoznak tengeri kalandjainkhoz, ahol kipróbálhatják ügyességüket és kreativitásukat különböző programokon.

Kalóz szigetünk programjai:
Gyöngyfűzés, Hajókészítés, Tengeri hűtőmágnes, Horgászat, Tenger élővilága kifestő, Csomózási technikák, Kavicsfestés, Matrózképző vetélkedő, Halak készítése.

Ajánlatkérés

Családi Kézműves Alkotó


Családi kézműves foglalkozás

Alkosson velünk olyan kreatív kézműves játékokat és eszközöket, amelyeket később otthon együtt is elkészíthet gyermekeivel. Családi napos programunk keretében szülők és gyerekeik közös munkával élhetik át a közös kézműves alkotás örömeit. A különböző eszközök felhasználásával egyedi kézműves alkotások készítésének módját ismerhetik meg a gyakorlatban animátoraink segítségével. A kézműves programon elsajátított technikákat a későbbiekben a családok otthon is hasznosíthatják a közös játékok során.

Családi kézműves programok:
Családi kifestők, Családi óriás puzzle, Terméskép készítés, Családi gyurma alkotások, Hűtőmágnes készítés, Társasjátékok, Népi foglalkozások, Öko foglalkozások, Kreatív hobbi alkotások.

Ajánlatkérés

Népi Kézműves Udvar


Népi kézműves foglalkozás családi napra

A régi idők népi kézműves szokásai, a mai napig megtalálható és fellelhető hagyatékai elevenednek meg a családi napos népi kézműves programjainkon. A különböző kézműves foglalkozások mesterei igyekeznek átadni szakmai tudásuk legjavát az érdeklődő gyerekek és felnőttek számára. Az alábbi népi kézműves foglalkozásokkal ismerkedhetnek meg a résztvevők.

Népi kézműves foglalkozások:
Gyertyamártás, Nemezelés, Vesszőfonás, Fafaragás, Agyagozás, Bőrözés, Mézeskalács készítés, Csuhédísz készítés, Kosárfonás.

Ajánlatkérés

Arcfestés


Szórakoztató gyerekprogram

Családi napok, céges rendezvények alkalmával az arcfestés az egyik legnépszerűbb gyerekprogram. A gyerekek elképzeléseik és ötleteik alapján arcfestő animátorunk közreműködésével belebújhatnak kedvenc mesehősük, vagy állatfigurájuk szerepébe.

Ajánlatkérés

Lufihajtogatás


Kreatív családi program

Az érdeklődő gyerekek és felnőttek bepillantást nyerhetnek a lufihajtogatás rejtelmeibe és elsajátíthatják a lufihajtogatás alaptechnikáját, hogy saját kezűleg is el tudják készíteni a legkedveltebb lufi figurákat.

Ajánlatkérés

Gurulj Velünk


Ügyességi program családi napra

Játékos, vidám, szórakoztató program, vagy ügyességi verseny céges családi napok és céges sportnapok alkalmával. Különleges mozgó járművekkel teheti érdekesebbé céges rendezvényeit.

Ügyességi programok:
Segway ügyességi program, Easy glider ügyességi program, Quad – bike ügyességi program, Riksa, Elektromos kisautó, Pedálos gokart, Quad ügyességi program, Elektromos roller, Bobo car.

Ajánlatkérés

GameLand


Felfújható és egyéb játékok

A céges családi napra és sportnapra kínált programunk során szeretnénk kicsiknek és nagyoknak, kollégáknak és családtagjaiknak kellemes, aktív kikapcsolódást nyújtani. Egy egész napos aktív, élményekkel teli program várja a résztvevőket. A játékok széles és változatos tárházát kínáljuk, ezáltal felhőtlen szórakozást biztosítva minden korosztály számára.

Felfújható, ügyességi játékok:
Légvár, Mobil mászófal, Rodeó bika, Sumo birkózás, Óriás jenga, Óriás frisbee, Élőcsocsó, Óriás darts, Zorb.

Ajánlatkérés

Egészségmegőrző Programok


Életmód tanácsadás

Mindenki számára fontos az egészségének megőrzése, a jó közérzete, a kiegyensúlyozott életvitele. Programunk az egészséges életmód elsajátításának változatos lehetőségeire és a tudatos életvitel kialakítására próbál betekintést nyújtani. Egészségprogramunk keretében egészségfelmérést, egészség tanácsadást, különböző szűrővizsgálatokat, sportolási, kikapcsolódási lehetőségeket és sok vidám, könnyed program lehetőséget biztosítunk.

Egészségmegőrző programok:
Egészségfelmérés, Szűrővizsgálatok, Egészség tanácsadás, Vérnyomásmérés, Életmód tanácsadás, Sport és egészség programok, Mobil masszázs, Táplálkozási tanácsadás, Aerobik torna.

Ajánlatkérés

Íjászat


Céges családi napi íjász program

A céges családi és sport napos programunk során a résztvevőknek lehetősége nyílik arra, hogy közelebbről megismerkedjenek az íjászattal. A program vállalkozó kedvű résztvevői próbára tehetik ügyességüket az íjászpályán különböző típusú íjakkal és kiderül, hogy kinek mennyire sikerült elsajátítania az íjászat alapjait.

Ajánlatkérés

Szórakoztató Programok


Családi műsorok, Gyerekprogramok

Változatos, mozgalmas színes, játékos, családi és sportnapi programok mellett, a különböző könnyed, szórakoztató műsoraink kínálnak kellemes kikapcsolódást minden korosztály számára.

Szórakoztató programok:
Jósda, Karikatúra készítés, Lufihajtogatás, Arcfestés, Henna festés, Bohóc műsorok, Bábelőadás, Grafológus, Interaktív színpadi gyerekműsorok.

Ajánlatkérés

Ice Land


Családi élményprogram, Jég Party

Hűsítő élményeket ígér a résztvevőknek kreatív rendezvény programunk. A jég birodalmában különböző ügyességi, kreatív programokkal találkozhatnak a gyerekek és a felnőttek. A résztvevők összemérhetik tudásukat jéghoki bajnokságunkon, tesztelhetik ügyességüket jeges akadálypályánkon, felmérhetik kitartásukat a jégfalmászással, sőt kreativitásukat is kipróbálhatják a jégkunyhónkban.

Kreatív élmény programok:
Jégfalmászás, Jéghoki bajnokság, Eszkimó halászat, Curling, Sífutás, Jégkori, Kézműves foglalkozások, Ügyességi vetélkedők, Hóember készítés.

Ajánlatkérés

Fatáblás Party Játékok


Asztali táblás party fajátékok, Szórakoztató program

Tegye próbára ügyességét, szerencséjét fatáblás asztali játékainkon. Party fajátékaink kellemes kikapcsolódást, önfeledt szórakozást, különleges élményeket ígérnek minden korosztály számára. Egyedi kivitelezésű, táblás asztali fa játékainkkal színesebbé, egyedivé teheti céges rendezvény programját, partnertalálkozóját, csapatépítő rendezvényét, családi és sportnapját.

Ajánlatkérés